donderdag 31 januari 2013

Hiep hoera...

Ik ben gek op knutselen. Ik doe dat het liefste de hele dag en ik ben een van de weinigen die oprecht kan zeggen dat haar werk haar hobby is.
Zo was ik dus nu bezig met de verjaardagsrozetten. Leuk! Die maak ik van vilt. En vilt is geweldig materiaal om te verwerken. Je kunt het goed knippen en plakken. Maar vilt en een borduurmachine is helemaal een geweldige combinatie! Je kunt er eindeloos mee creƫren.
Vilt scheurt niet, knipt en plakt makkelijk en is vooral heel stevig. Maar is ook in enorm veel leuke kleuren te krijgen. En in combinatie met de vele verschillende kleuren garen, maak je de mooiste dingen.

Zo ging ik dus aan de slag met mijn nieuwe opdracht. Wat dus uiteindelijk resulteerde in een hele stapel nieuwe rozetten (of broches) voor verjaardagen, grote broer of grote zus.
Mijn zoon is binnenkort jarig. Hij zag me bezig en riep meteen: "Die wil ik ook!". Zo kropen we samen achter de machine en maakten zijn rozet, met zijn zelf gekozen kleuren. En wat is hij trots, want binnenkort wordt hij 3! En ik? Ik vind het geweldig dat mijn kind het zo leuk vindt om mee te helpen. Het is gezellig, hij leert er van en hij heeft iets nieuws gemaakt. En stiekem, is het dan toch niet zo erg om proefkonijn te zijn!Geen opmerkingen:

Een reactie posten