donderdag 24 januari 2013

Proefkonijnen...

Mijn kinderen worden regelmatig gebruikt als proefkonijn. De jongste weet van niets, die is te jong. Maar de oudste vindt het niet altijd even leuk dat hij de nieuwe carnavalscollectie moet passen.
En als zijn moeder dan ook nog eens foto's wil maken, piept hij er vaak snel tussenuit.

Maar het heeft ook zo zijn voordelen! Want ze mogen veel nieuwe producten testen en gebruiken. Zo hebben ze leuke spullen met hun eigen naam, maar weet ik ook dat mijn eigen producten duurzaam zijn. Zeker nu er twee jongens zijn en ze allebei naar het kinderdagverblijf gaan, is het toch wel makkelijk dat ze allebei spullen hebben die herkenbaar zijn.
Zo hebben ze bijvoorbeeld een knuffel met naam. Wel zo handig als hij weer eens zoek is, of als er meer kindjes met dezelfde knuffel zijn.

Vandaag heb een rugzak gemaakt. Niet alleen om te testen, maar vooral ook omdat ik hem zelf zo leuk vindt! En het is wel zo handig voor papa, dat hij nu weet welke tas bij welk kind hoort. En makkelijk voor mij, als hij ze een keer naar het kinderdagverblijf brengt.

Je ziet, ik doe het niet alleen voor mezelf, omdat deze tasjes zo leuk zijn. Nee hoor, ik doe het puur voor het gemak! Echt! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten