vrijdag 15 februari 2013

Nog meer vilt!

Het is eventjes geleden dat ik iets geschreven heb. Druk!
Maar de laatste paar dagen ben ik weer lekker bezig geweest met mijn nieuwe viltjes en lintjes. Wat is het toch heerlijk om zulke pakketjes binnen te krijgen. 


Natuurlijk goed te gebruiken voor de verjaardagsrozetten, maar ook voor haarspeldjes etc. En daaree bedoel ik de super leuke, maar vooral ook handige haarknipjes-linten! De wat? Een haarknipjes-lint. 
Ken je dat, al je speldjes door elkaar, of kwijt en niet compleet? Hier de oplossing: een haarknipjes-lint.   


Natuurlijk helemaal leuk met bijpassende haarspeldjes, maar eigenlijk staat alles vrolijk. En om het helemaal compleet te maken, zit er onderaan een lus voor al je haarbanden of diadeems.
Dus nu ben ik hard bezig om mijn vrije uurtjes aan de haaraccessoires te werken. De linten, maar ook de bijpassende speldjes. Want een Hello Kitty-fan, wil natuurlijk ook zo'n snoezig poesje in haar haren! 

Nog lang niet alles staat online, maar heb je al wel interesse? Neem dan gewoon even contact met me op!1 opmerking: