donderdag 28 maart 2013

Flow

Soms krijg je maar geen nieuwe ideeën van de grond. Maar soms, heb je het tegenovergestelde. 
Heerlijk is dat, als je zoveel plannen uit wil werken. Ook vermoeiend, want die ideeënmotor blijft maar doordraaien.

Nu zit ik in zo'n flow. De ideeën blijven komen en het uitwerken gaat me redelijk makkelijk af. 
Daarom zal ik eens schrijven over een van die ideeën...

Ken je die kinderkoffertjes, die je vroeger mee nam uit logeren, of waar je alle autootjes in kon bewaren? Of die je gebruikte als bedje voor je knuffel? Ik heb ze eindelijk gevonden, in allemaal verschillende kleuren en motieven. En nu leek het me leuk om daar ook nog eens een naam op te kunnen maken. 
Maar ja, hoe doe je dat. Er is speciale folie, maar dat krijg je dus nooit mooi geknipt of gesneden. Hoe moet dat dan...

Nou, met een plotmachine. Dat is een snijmachine, die eigenlijk alle vormen en letters, etc, feilloos kan uitsnijden. Maar als je aan zoiets begint, moet je het natuurlijk wel goed doen. Dus ik ben op zoek gegaan naar zo'n machine. 
Ik had vrij snel gevonden wat ik wilde, maar moest dan voor mezelf meer dingen bedenken die ik er mee kon doen. Het moet wel leuk én rendabel blijven natuurlijk. En daar ging die motor weer. Na drie dagen had ik genoeg bedacht om het voor mezelf te kunnen verantwoorden. 

Deze is het geworden, de Silhouette Cameo:
En wat kan het apparaat veel! 
Zojuist wat geoefend met karton, moeilijker dan verwacht, want er komt niet een printje goed uit. Maar dat komt vanzelf!

En omdat ik het niet kon laten, ook maar begonnen met die koffertjes. Want dat was wat ik in eerste instantie natuurlijk wilde. Even wat patroontjes gekocht en meteen een ontwerpje gemaakt voor mijn zoon. 
En ik moet zeggen, ik vind het geweldig geworden! Wat vind jij?
Interesse? Ze staan net online! Hier...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten