dinsdag 23 september 2014

Tijd voor een grote meisjeskamer!


Geschreven door Joyce

7 maanden onderweg voor nummer 3, zijn we druk aan het klussen in de kamer van de toekomstige grote zus. Hoewel de babykamer in dit huis nooit veranderd en heel rustig blijft, gaan we echt letterlijk en figuurlijk “los” in de kinderkamers. 

De grote broer heeft al een ridderkamer met een geheime piratenkast en nu is onze kleine dame aan de beurt. Gelukkig zijn we vrij creatief en kunnen we goed klussen, maar toch roep ik met regelmaat de hulp in van mijn vriendin Yvonne, ook wel beter bekend als de eigenaresse van Lieve Labels
Wat op heden geresulteerd heeft in een aantal leuke uitwerkingen van creatieve ideeën. 

Aangezien ze momenteel gastbloggers zoekt, heb ik me aangeboden om jullie mee te nemen op een tour door de grote meisjeskamer van mijn dochter. Te beginnen met een de naam . . . .
Want op de site van Lieve Labels, had ik geboortestickers ontdekt. Alleen ik wilde graag gewoon de naam van de kinderen op hun deuren, zodat het lekker hun domein is! Simpel en groot! En dus heeft ze een sticker ontworpen: precies naar mijn wensen en op maat gemaakt.

Bij deze het resultaat, met dank aan Lieve Labels natuurlijk voor het uitvoeren van het idee :-)Binnenkort meer over onze grote meisjeskamer, met stijlvolle ideeën en ontwerpen!

 Wil je ook een eigen idee uit laten werken? Neem dan contact op via de site.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten