woensdag 18 maart 2015

3-in-1 kinderstoel

Soms komt er echt een leuk product voorbij en kan ik niet anders dan het met jullie te delen.
Ik ben niet snel onder de indruk, maar ik moet toegeven dat ik nu wel erg blij verrast ben! De nieuwste kinderstoel van Keter, met een echte 3-in-1 functie! En voor de praktische mama's: hij is makkelijk schoon te maken en ziet er ook nog eens leuk uit!!


Samen met mijn jongens, mocht ik de stoel testen. Dat hebben we uitgebreid gedaan, want zelfs het in elkaar zetten van de stoel, is zo makkelijk, dat mijn zoon van 5 jaar gewoon heeft meegeholpen!
Vanaf het moment dat je kindje kan zitten, is het belangrijk om een goede kinderstoel te hebben. Deze kinderstoel biedt alles wat je zoekt! 

1. Een fijne hoogte, zodat je zelf niet steeds hoeft te bukken.
2. Een voetensteun, zodat de beentjes een goede doorbloeding houden.
3. Super makkelijk schoon te maken door het afneembare dienblad en zitting. 
4. Handige 5-puntsgordel, voor extra veiligheid.



Wanneer je kindje wat groter is, kun je de stoel makkelijk gebruiken als zitverhoger. Super handig als je je kind aan tafel wilt laten eten. Maar denk ook eens aan een bezoekje aan het restaurant of op vakantie. Bij mij staat de stoel al op mijn vakantie-inpak-lijstje. Deze mag ik echt niet vergeten!

 
De meest favoriete stand bij mijn kinderen, is de stand vanaf ongeveer 3 jaar. Een 'echte' stoel, waar je zoon of dochter zelf in kan gaan zitten. Het lijkt wel een troon, ze zitten er graag in! De 5-puntsgordel is te verwijderen, wel zo makkelijk voor je grote dame of heer, want deze hebben ze nu echt niet nodig. "Mama, ik ben al groot!" Ze voelen zich hier de koning te rijk. 


Je kunt deze stoel echt overal mee naar toe nemen. Geen gedoe met losse stangen, riemen of bandjes. Nee, alles past in de bodem van de stoel. Wel zo handig, want je bergt hem super makkelijk op.


Er is trouwens wel 1 nadeel: Oma had hem vandaag al bijna mee naar huis genomen. Het is natuurlijk wel een handige stoel voor als de kleinkinderen langs komen. En door de week zet ze hem net zo makkelijk weer aan de kant. Deze stoel MOET je gewoon hebben dus!

Ik ben overtuigd! Deze stoel is wat we eigenlijk allemaal zoeken in een kinderstoel! Praktisch, makkelijk schoon te maken, handig mee te nemen, ergonomisch en veilig. En zeg nou zelf: dit is ook nog eens een design waar we blij van worden toch? 

De stoel is alleen verkrijgbaar via Lieve Labels. Kun je meteen nog even lekker verder shoppen voor je kleine prul! 
NB.: De stoel is niet langer verkrijgbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten