donderdag 5 maart 2015

En toen waren er elfjes...Geschreven door Joyce
De basis van Norah haar kamer begint zich te vormen, dus tijd voor de leuke dingen; de details!
Ik vind het leuk om hier en daar wat speelse en verborgen elementen aan te brengen. Het is tenslotte een kinderkamer.
En zo lang het kan, probeer ik de wereld van sprookjes leven te houden bij de kinderen. Hun wereld bestaat uit ridders, draken, elfjes, ridders en prinsessen.
Tijdens een bezoekje aan de Efteling (de wereld van wonderen), kwamen we er achter, dat Norah groot fan is van elfjes. Aangezien we een sprookjesbos kamer aan het maken zijn, wilden we hier wel wat mee.
Uit de vorige blogs is al gebleken dat ik groot fan ben, van de stickers van Lieve Labels. En ook deze keer heb ik daar gretig gebruik van gemaakt. Samen met Yvonne ben ik op zoek gegaan naar een aantal geschikte afbeeldingen van elfjes. Nadat we deze gevonden hadden, heeft Yvonne ze gemaakt.

De elfjes heb ik daarna op verschillende plekken op de kamer aangebracht. De deurklink, de kastdeur, in de binnenzijde van de kast, etc.
http://www.lievelabels.nl/6/127/1285/Decoratie_stickers/Setje_stickers_Elfjes

http://www.lievelabels.nl/6/127/1285/Decoratie_stickers/Setje_stickers_Elfjes

Het meest trots ben ik echter op de lamp. Het is zo simpel, maar geeft een ontzettend leuk effect. Haal een schemerlamp of lantaarn. Deze hoeft echt niet duur te zijn. Plak aan de binnenzijde de sticker en  voila, je eigen unieke lamp.

http://www.lievelabels.nl/2/39/LampenEn het effect wordt pas zichtbaar als je het lampje aan doet, wat het voor de kleine natuurlijk extra leuk maakt!


De kamer van Norah is nu af! Zeg nu zelf: is het geen plaatje geworden?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten