donderdag 26 november 2015

Sinterklaas en ik...

In de laatste drie maanden van het jaar, is het altijd lekker druk in de webshop. Leuke cadeautjes voor Sinterklaas of Kerst vliegen de deur uit. Eerlijk is eerlijk, online je sintaankopen doen is natuurlijk heerlijk! Vanuit je eigen woonkamer kun je op het gemak zoeken en vergelijken.
Voor mij werkt het twee kanten op. Aan de ene kant shop ik de cadeaus voor de hele familie bij elkaar, aan de andere kant heb ik zelf natuurlijk ook veel meer werk te verwerken.

Maar in deze tijd van het jaar, lijken de ideeën ook in overvloed te komen. Van donkere dagen, kaarslicht, de lieve gezichtjes van de kinderen als ze iets in hun schoen vinden, de spanning van alle vieringen...hiervan krijg ik zoveel inspiratie. Heerlijk. Mijn dagen zijn te kort en mijn to-do-list groeit continu met leuke plannetjes.
De druk is wel hoog, want een leuk Sinterklaas product moet uiterlijk in September al worden uitgewerkt. Het idee, het inkopen, het ontwerp, fotograferen en de promotie. Aan elk nieuw product op de site, gaan uren aan werk vooraf. De jute zakken gaan dit jaar heel hard. Een leuk product waar ik oprecht weer heel trots op ben. Ik zou dolgraag alle snoetjes van de kinderen willen zien, als ze zo'n mooie zak met een eigen naam voor de deur hebben staan. Sinterklaas heeft me gevonden, ik weet zeker dat hij dit jaar veel kinderen weer dolgelukkig kan maken. En ik ben trots dat ik Sinterklaas in deze tijd van het jaar een handje mag helpen....


Het leuke is...van elk nieuw product, krijg ik weer nieuwe ideeën. Soms spontaan, soms via internet als ik weer eens verdwaal op Pinterest. Maar jullie, mijn klanten, geven me vaak ook prachtige ideeën. Zo werd me laatst gevraagd of ik sporttassen in het assortiment heb. Op dat moment niet, maar na uren van zoeken, bellen, proefmodellen maken en overleg met de klant, is het me gelukt om ze in het assortiment op te nemen. Hoe leuk is dat? Mijn webshop bestaat niet alleen uit mijn eigen inbreng, maar ook zeker uit jullie ideeën. Blijf dus vooral je vragen stellen, want misschien bedenk jij wel een nieuw product voor Lieve Labels.
Sporttassen met naam

Er staan nog veel meer plannen in mijn werkschrift. De ideeën zijn er, de materialen vaak ook. En elk vrij uurtje dat ik kan vinden, wordt besteed aan het uitwerken van mijn to-do-list. Mijn hoofd ratelt de hele dag, in bijna alles wat ik tegen kom zie ik mogelijkheden. Misschien moet ik er toch maar eens over na gaan denken om wat hulptroepen in te schakelen. Een dag heeft immers maar 24 uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten