maandag 9 oktober 2017

De nieuwe site

Mijn droom, mijn passie!

Lieve Labels bestaat nu al bijna 7,5 jaar. En wat hebben we veel gedaan en geleerd in die tijd!
Ik had een leuk idee: ik wilde persoonlijke cadeautjes maken en verkopen.
Maar een eigen zaak is meer dan alleen mooie dingen maken en verkopen.
Je moet een administratie opzetten en onderhouden. Klanten werven en een webshop maken. Maar alleen een simpele website, trekt geen bezoekers. En hier ging er een wereld voor me open.

De eerste site

De eerste webshop werd gemaakt. En gaandeweg bleven er aanpassingen komen. Elke keer werd het weer mooier en uitgebreider. Zeven jaar lang, werden er nieuwe idee├źn en producten opgezet, die elke keer weer nieuwe eisen met zich mee brachten. Dat ging lang goed!
Totdat het punt was bereikt, dat we aan de maximale mogelijkheden zaten.
En op het punt waren, dat Google bijna onmogelijke eisen stelt aan een 'goede' website.
En dat we op het punt waren, dat ruim tweederde van de bezoekers tegenwoordig met een mobiel of tablet winkelt.
En dus werd het de hoogste tijd voor iets nieuws!


Een nieuwe webshop? Help!

Mijn grootste dankbaarheid ligt hier bij Randall. Wat mij betreft een wonder met computers en alles wat er met programmeren en designen te maken heeft! Avonden aan een stuk heeft hij zitten werken, om een geweldige nieuwe basis te maken. De laatste maanden hebben we samen elke vrije avond besteed aan het afwerken, vullen en verbeteren van ons nieuwe 'mega'-project. En wat ben ik trots!
Trots op het resultaat, trots op mezelf (want ik zag het vaak genoeg niet meer zitten), en vooral trots op Randall. Want wat een geduld heeft hij opgebracht om het beste in ons en het bedrijf naar voren te halen.

Bloed, zweet en tranen 

Letterlijk! Want er zijn heel wat momenten geweest dat ik het echt niet meer zag zitten. Dat ik er niets van snapte en dacht dat het me nooit zou lukken om het te begrijpen. Dat de berg werk die nog verzet moest worden, oneindig leek. En dat ik van vermoeidheid in tranen uitbarstte.
Ik ben een goede slaper, gelukkig! Maar als we weer eens tot de nacht hadden doorgewerkt, lag ik de rest van de nacht onrustig te dromen over wordpress, woocommerce, voorraad beheer, variaties en bundels.

We zijn nu een week online. Op een paar kleine kinderziektes na, kan ik nu vooral enorm genieten. Wat is het mooi! Wat is het goed! En wat zijn we weer gegroeid!


Kijk snel!

En ik weet zeker, dat je nu nieuwsgierig bent! En terecht...want vooral voor jou als bezoeker is de site vele malen gebruiksvriendelijker geworden. Bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest. En zoveel opties om te personaliseren hebben we nog nooit gehad! Zoals de geweldige koffertjes! Dus kijk, geniet en laat je inspireren. Want wij houden van cadeautjes...jij toch ook?
Klik hier voor de nieuwe site!

https://www.lievelabels.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten