woensdag 10 januari 2018

Welkom in 2018!

Happy New Year 

2018 is ondertussen al ruim een week oud. Iedereen is weer terug naar zijn eigen ritme, werk, sport en school. Wat is het fijn om met je gezin vakantie te vieren. Maar wat is het ook weer fijn om weer fris aan de slag te gaan.

Het is een mooi jaar geweest, 2017. Waarin we heel hard hebben gewerkt aan een nieuwe site. Lieve Labels 3.0 noemen we het thuis. Waarin we tot het uiterste van onze kennis en mogelijkheden zijn gegaan, om dromen waar te kunnen maken.

Maar terugkijken doe ik niet graag. Ik kijk liever vooruit. Dus is het tijd om te bedenken wat we in 2018 willen doen. Komende maanden zullen nog veel in het teken staan van verbeteringen. We blijven de site aanpassen en beter maken.

Thema's

Maar we zullen ook meer gaan richten op de thema's. En dan komen we al meteen aan bij Carnaval. Nu al? Ja zeker...over een maand is het al Carnaval in het Zuiden van het land.
En net zoals bij velen van jullie...lijkt het alsof de dagen, weken en maanden voorbij vliegen! Ik was de kerstspullen nog aan het opruimen, toen een klant me attendeerde op het feit dat de Carnavals stickers nog niet te vinden waren op de site.

https://www.lievelabels.nl/product-categorie/momenten/carnaval/  

Genieten 

De eerste stickers zijn de deur al uit. En hoe leuk, in Dongen zijn we Peeënland. Dus verkoop ik ook Peeën. En in de weken voor Carnaval beginnen steeds meer ramen kleur te krijgen. Van eigen versieringen, van mijn stickers, maar ook van de Peeën. En elke keer als ik hier een rondje fiets, ben ik zo trots! Ik kan oprecht genieten van de mooie creaties die ik dan zie. En of dat nu een Carnavalssticker is of een geboorte sticker...Ik vind het geweldig!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten